divendres, 14 d’octubre del 2011

Ciberassetjament


Aquí teniu una mostra de la web 2.0.
És un treball realitzat a l'aula, el qual parla del Ciberassetjament


Segons la wikipedia el ciberassetjament el poden patir nens i/o adolescents quan es senten turmentats, amenaçats, assetjats, humiliats, etc. mitjançant l'ús d'internet, tecnologies interactives i digitals o telèfons mòbils. 


Ha estat un tema proposat per la nostra professora Jannaina.
Aquest, és un power point dirigit a nens i nenes d'entre 8 i 10 anys, per tal que entenguin aquest concepte i sàpiguen com actuar.
Primerament, hem elaborat el power i l'hem penjat a la web: www.slideshare.net, d'aquesta manera podem enganxar l'enllaç a qualsevol altre lloc i veure el ppt en forma de presentació.




Esperem que us agradi!

2 comentaris:

  1. Bona presentació! Des del meu punt de vista, crec que avui dia no es dóna al ciberassetjament la importància que hauria de tenir. Navegar per internet pot ser molt perillós si no es prenen les mesures adients. Hem de protegir als nostres fills i com heu dit, fer-los saber com han d’actuar davant d'aquesta situació.

    ResponElimina
  2. Gràcies Isabel! Doncs si, internet és una eina molt bona i útil, però molts cops no es fa un ús adequat. Des d'aquest blog voliem que tots els qui el seguiu o comenteu, pugueu saber més coses sobre el ciberassetjament i, si teniu fills, és un bon moment o una bona eina per poder fer-los conscients d'aquest problema.
    Gràcies!

    ResponElimina