dimarts, 25 d’octubre del 2011

Tipus de LLIBERTAT


Aquesta foto ens mostra alguns dels tipus de llibertat que existeixen. L'hem creada a través d'una eina d'internet molt útil i senzilla: wordle


Utilitzem aquesta foto com a indroducció dels tipus de llibertat que volem treballar aquests pròxims dies. En concret treballarem:
- Llibertat d'expressió
- Llibertat d'ensenyança
- Llibertat de premsa
- Llibertat sexual

5 comentaris:

  1. Crec, pels mots que heu posat a la fotografia, que serà un tema força interesant i que pot crear molt debat, pero de forma enriquidora! Molta sort! Esperem la vostra entrada!

    ResponElimina
  2. L'expressio de llibertat és molt extensa i ens diu moltes coses. La fotografia que has triat per esmentar els tipus de llibertat s'apropa



    molt a totes les descripcions possibles. M'ha agradat molt la fotografia,ja que fa una descripció molt propera a la llibertat.

    ResponElimina
  3. Bueno, parlant de la llibertat d'expressió, per exemple, podríem ja entrar en un debat molt ampli... Tal com la detenció del mc Pablo Hassel, fa ben poc, on vam tenir que firmar a Actuable, una de les coses que es van fer, perquè el possesin en llibertat, només pel fet de cantar com veu ell el món i el sistema, ple d'injustícies. Penso, personalment, que la llibertat depèn de qui la dona i de qui la rep...

    ResponElimina
  4. Nois i noies, esteu pendents a les properes publicacions,...
    Estem elaborant temes molt interessants on podrem debatre molts aspectes força importants. La pròxima semana estarà tot a punt!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  5. Crec que la llibertat d'expressió és molt important en el món en el que vivim ja que després de molts anys de dictadura al nostre país, de tanta repressió i silenci, poder dir el que pensem o sentim és essencial als nostres dies. Sempre amb respecte perquè no tots tenim les meteixes opinions sobre un tema determinat.

    ResponElimina