dimarts, 8 de novembre del 2011

LLIBERTAT SEXUAL

La llibertat sexual és el dret a la llibertat sexual de la persona i, la facultat d'aquestes per autodeterminar la seva orientació sexual, sense limitacions. 


Hem volgut anar una mica més enllà sobre aquest tema i hem fet unes preguntes per saber que pensen i senten les persones segonsa la seva condició sexual. 
Hem entrevistat a:
- Agustin Estellé.
- Marina Pedrosa.
- Dani Montero. 


Aquí teniu el resultat.



Veient això, que en penseu de la llibertat sexual?


5 comentaris:

  1. Estoy de acuerdo con eso que dice el chico, de que deberíamos respetarnos a nosotros mismos también. El respeto debería ser un trabajo grupal, igualmente, pero si es cierto que entre nosotros ya nos damos bastante mala fama (algunos). En los bisexuales, se da el caso de ver gente que solo está por el tema vicio, y claro, eso a mi me deja en una parte que la gente ve como despectiva... No se, es un debate muy extenso, y tampoco quiero alargar esto mucho, pero desde aquí, si alguien lee esto, quiero decir que las personas son personas, y como personas son mundos distintos, unos de otros, y que independientemente de ser homosexual, bisexual o heterosexual habrá gente buena y gente mala, siempre, y que no cambia nada la orientación sexual en NINGÚN aspecto.

    "la mente es como un paracaídas: solo funciona si se abre" Albert Einstein.

    ResponElimina
  2. Queremos los derechos de autor xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :)

    ResponElimina
  3. Realment, ara posant-me més seria, trobo super interessant la forma en la que heu fet aquest video, m'agrada molt veure les persones podent-se expressar am total LLIBERTAT sobre el que senten i pensen, i sobretot d'una cosa tan complexa en moltes ocasions com pot ser la llibertat sexual :) Us felicitoo!

    Anna

    ResponElimina
  4. Emm, el teu comentari és totalment acertat, i la frase molt adequada.
    La llibertat sexual és propia de cadascú i hem de ser lliures a l'hora d'esollir el que realment ens faci feliços.
    ___________________________
    A veure, companys del grup de la motivació... ejejej
    Pel que fa al vostre comentari dir-vos que moltes gracies. Aquest vídeo també fa referència a la llibertat d'expressió i al poder dir el que pensem i sentim (sense fer mal a ningú) en cada moment.

    ResponElimina
  5. l'amor es amor independentment del sexe. Un video molt representatiu per aquest tipus de llibertat, bona feina!!

    ResponElimina